Порталът „Студентски стажове в държавната администрация” има за цел да публикува актуални възможности за стаж на студенти в структурите на държавната администрация в цялата страна. Чрез него може да се информирате и да кандидатствате за подходящите позиции.

Порталът е разработен по проект „Създаване на капацитет за бъдещето – провеждане на студентски стажове в държавната администрация” с бенефициент администрацията на Министерския съвет и е реализиран с безвъзмездната финансова помощ на Оперативна програма „Административен капацитет”.

 

Повече информация
Документи и материали

Търсене в страницата
Абонамент за бюлетин
Направление "Архитектура, строителство и геодезия", Дирекция "Специализирана администрация", отдел "Контрол, устройство на териториите и строителство", Община Родопи, Пловдив
Дирекция "Специализирана администрация", отдел "Контрол, устройство на териториите и строителство", направление "Геодезия, архитектура и строителни конструкции", Пловдив, Пловдив

Описание

Дейности по проверка на незаконно строителство, проверка на съответствието на проектите с изпълнението на място и др.


Важна информация и срокове
Валидност:
до 03.05.2020 г. - изтекла
Продължителност на стажа:
от 01.07.2020 г. - до 31.08.2020 г.
Местоположение:
Област Пловдив
Населено
място
Пловдив
Административна структура
Община Родопи
Звено
Дирекция "Специализирана администрация", отдел "Контрол, устройство на териториите и строителство", направление "Геодезия, архитектура и строителни конструкции"
Професионално направление
Архитектура, строителство и геодезия
Брой отворени позиции
2
Кандидатствали до момента
0
Класирани
0
*периодът на валидност на тази стажантска позиция е изтекъл Виж всички стажове от структурата »